В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 31 октября 2018 г.

Kale Salad With Apricots and Almonds

This salad could just be the thing to create “kale converts.” Try it out on a kale hater you love!

KALE SALAD WITH APRICOTS AND ALMONDS [VEGAN]

INGREDIENTS

  • 1 bunch lacinato (Tuscan) kale
  • 2 tablespoons extra virgin olive oil
  • 1 tablespoon fresh lemon juice
  • 1 teaspoon maple syrup or agave
  • ¼ cup tamari almonds, roughly chopped
  • 8 organic unsulphered dried apricots, diced
  • Pinch coarse sea salt
  • Pinch dried red pepper flakes or Aleppo pepper
  • Freshly ground black pepper to taste

PREPARATION

  1. Wash the kale, then stem: grab the end of a stem in one hand, then use your other hand to tear off the leaf by pulling your fingers along the stem.
  2. Slice all the kale very thinly and place in a large bowl. Add the remaining ingredients and gently massage for about 30 seconds.
http://www.onegreenplanet.org/plant-based-recipes/kale-salad-with-apricots-and-almonds/

Комментариев нет:

Отправить комментарий