В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 21 октября 2018 г.

Shaved Fennel and Tuna Salad with Preserved Lemon

Shaved Fennel and Tuna Salad with Preserved Lemon
Author Notes: A fast and easy salad that can serve as lunch or a light dinner. This can easily be adjusted to make more, or less. I prefer to use preserved meyer lemons, but regular preserved lemons work just as well.

Shaved Fennel and Tuna Salad with Preserved Lemon

Serves: 2
Ingredients
  • 1large bulb fennel, shaved on a mandoline
  • 1/4cup flat-leaf parsley, roughly chopped
  • 1tablespoon preserved lemon, minced
  • 1/4cup olive oil-packed tuna
  • 2tablespoons olive oil
  • A squeeze or two of lemon, to taste
  • Salt and pepper, to taste
Directions
  1. Put all of the ingredients, except the salt and pepper in a large mixing bowl. Using your hands, mix everything up until the ingredients are evenly distributed and coated with dressing. Taste for seasoning, and add more salt and pepper if you like.
https://food52.com/recipes/24570-shaved-fennel-and-tuna-salad-with-preserved-lemon

Комментариев нет:

Отправить комментарий