В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 14 февраля 2021 г.

Gluten-Free Vegan Cornmeal Pancakes


These Gluten-Free Vegan Cornmeal Pancakes are soft and fluffyeasy to

make and super satisfying! They make the best healthy breakfast.

Gluten-Free Vegan Cornmeal Pancakes

Ingredients

  • 110 g (¾ cup) fine cornmeal (polenta)
  • 75 g ( cup) gluten-free flour blend (or sub plain flour if not gluten-free)
  • 320 ml (1 ⅓ cup) unsweetened almond milk (or any other plant-based milk)
  • 1 teaspoon apple cider vinegar * (ensure gluten-free if necessary)
  • 2 tablespoons maple syrup (or sub any other sweetener)
  • 4 teaspoons baking powder (ensure gluten-free if necessary)
  • ¼ teaspoon bicarbonate of soda (baking soda)

Instructions

  • Mix together all the ingredients in a bowl
  • Cook the pancakes as soon as possible after making the batter, otherwise the cornmeal will soak up liquid and the batter will become too thick!
  • Heat up a tiny bit of oil in a frying pan (non-stick is best) sand spoon or ladle in a small amount of the pancake batter

  • Cook on a low heat for a few minutes until the bottom of the pancake comes away easily from the pan
  • Use a spatula to flip it over and cook for another few minutes, until golden brown on both sides
  • Repeat for the rest of the batter – makes around 7 pancakes
  • Best enjoyed immediately but keep covered in the fridge for up to a few days – best reheated in a dry frying pan or in the toaster

Notes

*The vinegar is crucial as its acidity needs to react with the alkali bicarbonate of soda to make the pancakes fluffy. Can be substituted with lemon juice

https://www.rhiansrecipes.com/cornmeal-pancakes/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий