В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 24 февраля 2021 г.

Jackfruit Pumpkin Slow Cooker Chili


Jackfruit is the largest tree-borne fruit in the same family as figs. It is commonly

seen in Southeast Asian cooking and is often used in sweets like custards and cakes. This Jackfruit Pumpkin Chili is the perfect slow cooker fall dinner! The recipe is vegan, jackfruit is a great meat substitute!

Jackfruit Pumpkin Slow Cooker Chili [Vegan]

Ingredients

  • 2 cans green jackfruit, drained
  • 1 can pumpkin puree
  • 1 can diced tomatoes
  • 1 cup white onion, chopped small
  • 2 cloves garlic, crushed
  • 1/2 cup dark brown sugar
  • 1 teaspoon sea salt
  • 1/2 teaspoon ground cumin
  • 1 tablespoon chili powder
  • 1 teaspoon pumpkin pie spice
  • 1 cup black beans
  • 1/2 cup white beans

Preparation

  1. Add jackfruit, pumpkin and tomatoes to the bowl of a slow cooker
  2. Stir in onions and garlic
  3. In a small bowl mix together brown sugar, sea salt, cumin, chili powder and pumpkin pie spice
  4. Add spice mixture to slow cooker, mix until fully incorporated
  5. Cook on high for 6 hours
  6. Using a fork, shred jackfruit
  7. Mix in black and white beans
  8. Serve over rice, grains or with corn bread

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/jackfruit-pumpkin-slow-cooker-chili-vegan/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий