В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 5 февраля 2016 г.

Rum Punch

Rum Punch
This is as basic a punch recipe as you can get, and its basic ratio can be applied to
any number of variations. It has nothing more than those 5 origin ....
Serves many (but double for a large group)
  • 2cups rum
  • 2cups strong black tea
  • 1/2cup demerara sugar
  • 1/2cup lime juice
  • Spices of your choice (see below)
  1. For spice, I like to use 2 cinnamon sticks, 8 black peppercorns, 1 star anise, 8 cloves, 4 cardamom pods, and 2 allspice berries.
  2. Brew your tea with your spices, let steep, and strain. Add the sugar in while the water is still hot, and stir to dissolve. Once it has cooled, mix the remaining ingredients together, adding the spirit last. If you like, you can grate spices over each glass at your party. (I like to leave a grater and spice right by the punch bowl/pitcher so that each guest can add however much or little as she likes.)
  3. This basic ratio can be applied to any number of punch variations: try a floral gin punch with meyer lemon and verbena tea in the springtime, or bourbon with bitter orange and mint when Seville oranges are in season. Change up the spices, spirits, tea and even the sugar source (honey or agave anyone?) to suit the season and your tastes.
http://food52.com/recipes/25474-rum-punch

Комментариев нет:

Отправить комментарий