В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 15 января 2017 г.

Balsamic Roasted Potatoes

Balsamic Roasted Potatoes – crazy delicious hasselback roasted potatoes with honey balsamic and garlic. Best potato side dish ever!

Balsamic Roasted Potatoes

Ingredients:
1 lb baby potatoes
Rosemary sprigs, for garnishing
Balsamic Mixture:
1 tablespoon olive oil
2 tablespoons melted butter
1 garlic bulb, cloves separated, unpeeled
1 tablespoon honey
2 tablespoons Balsamic vinegar
1 tablespoon chopped rosemary
Scant 1/4 teaspoon salt
3 dashes ground black pepper
Method:
Preheat oven to 350F. Place each baby potato on a wooden spoon and cut slits on the potatoes, do not cut through. Mix all ingredients in the Balsamic Mixture together.
Place the potatoes and Balsamic Mixture in a roasting pan. Toss well. Make sure the slits of the potatoes are nicely coated with the mixture.
Roast the potatoes for 1 hour. Turn the potatoes over at 30 minutes mark. Remove the potatoes from the oven, garnish with the rosemary sprigs and serve immediately.
http://rasamalaysia.com/balsamic-roasted-potatoes/

Комментариев нет:

Отправить комментарий