В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 16 января 2017 г.

CHEESY CAPRESE DIP

This one is just in a different category. Simple flavors and simple prep = simply delicious! 

CHEESY CAPRESE DIP
Ingredients
  • 1 cup light sour cream
  • 1/2 teaspoon mustard powder
  • 1 teaspoon garlic powder
  • 1 teaspoon dried thyme
  • 1 teaspoon herbs of provance
  • 8 ounces shredded mozzarella cheese (about 2 cups)
  • 8 ounces shredded Monterey Jack cheese (about 2 cups)
  • 1 cup basil leaves, chopped
  • 1 cup diced tomatoes
  • Extra basil leaves
  • 2 French Bread baguettes, sliced
Instructions
  1. Heat oven to 350 degrees
  2. Stir sour cream, mustard powder, herbs, and thyme in a large bowl
  3. Add cheese and cup chopped basil
  4. Spread mixture into small pan or pie dish
  5. sprinkle diced tomatoes on top of mixture
  6. Bake for 10 to 15 minutes or until cheese has melted and is bubbling.
  7. While the dip is in the oven, slice bread and place on baking dish
  8. slightly drizzle or spray bread with olive oil
  9. Slide into the oven and bake 6 to 8 minutes until toasted.
  10. After cheese is melted and bubbly, switch to broil and let it get extra crispy for about 5 minutes (watch closely)
  11. Serve warm with toasted bread.
  12. Fight the urge to make it all over again immediately 
http://www.thecookierookie.com/cheesy-caprese-dip/

Комментариев нет:

Отправить комментарий