В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 25 сентября 2017 г.

Cheesy Herbed Corn Muffins

Author Notes: Adapted from the corn muffin recipe on the Indian Head Cornmeal bag, I've turned the classic corn muffin into a cheesy, herby, savory treat that we should all eat for breakfast.

Cheesy Herbed Corn Muffins

Makes 9 muffins
  • 1cup yellow cornmeal
  • 1cup all-purpose flour
  • 1tablespoon sugar
  • 1teaspoon salt
  • 3teaspoons baking powder
  • 1cup milk
  • 1/4cup oil
  • 1egg, beaten
  • 1/2cup crumbled feta cheese
  • 1/2cup chopped fresh herbs (I used parsley, rosemary, and thyme)
  1. Preheat the oven to 400° F.
  2. In a large bowl, whisk together the cornmeal, flour, sugar, salt, and baking powder. Add the milk, oil, and beaten egg and stir to combine. Don't overmix!
  3. Let the batter rest for about 5 minutes. This will help the muffins dome better.
  4. Add the cheese and herbs and stir lightly to combine.
  5. Pour the batter into a greased muffin tin (or a tin lined with papers). Fill each one about halfway.
  6. Bake for 15 to 20 minutes, or until lightly golden brown on the tops. Let cool for a few minutes in the pan, then transfer to a wire rack to cool completely.

























https://food52.com/recipes/37859-cheesy-herbed-corn-muffins

Комментариев нет:

Отправить комментарий