В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 25 сентября 2017 г.

Cinnamon Apple Tahini Muffins

Author Notes: A riff on a classic fall recipe, these muffins rely on tahini for a
moistness and nuttiness that elevates them from ordinary breakfast fare. They're not particularly sweet on their own, but the pockets of baked fruit add just the right amount of sweetness to each bite.

Cinnamon Apple Tahini Muffins

Serves 12 muffins
  • 2cups all-purpose flour
  • 1tablespoon baking powder
  • 1 1/2teaspoons ground cinnamon
  • 1/2teaspoon ground cardamom
  • 3/4cup brown sugar
  • 1/2cup tahini
  • 1/3cup butter, melted
  • 1/2cup milk
  • 1egg
  • 1cup diced, peeled apple (about 2 medium apples)
  1. Preheat the oven to 375 degrees F. Line a 12-cup muffin pan with paper liners, or grease each tin.
  2. In a large bowl, whisk together the flour, baking powder, cinnamon, cardamom, and brown sugar.
  3. Whisk together the tahini, butter, egg, and milk. Add to the dry ingredients and stir until just combined.
  4. Stir in the chopped apples.
  5. Divide the batter evenly between the 12 cups.
  6. Bake the muffins for about 20 minutes, or until golden brown on the top and just set. The muffins should still look slightly underbaked.























https://food52.com/recipes/63409-cinnamon-apple-tahini-muffins

Комментариев нет:

Отправить комментарий