В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 17 сентября 2017 г.

Balsamic Honey and Mustard Pork Chops

To make these pork chops, you just need to marinate them in the sauce, cook then in a pan (or on the grill) and then cook the remaining marinade down into a thick and tasty sauce to serve over the chops. Not including the marinating time this recipe takes less that 20 minutes to make so if you marinate in the morning then dinner is ready in less than 15 minutes at night! 

Balsamic Honey and Mustard Pork Chops

Juicy pork chops in a tasty balsamic, honey and mustard sauce with a hint of blackberries that are so quick and easy to make and so tasty that you'll be making them all the time!

ingredients
  • 1 pound pork chops
  • 1/4 cup balsamic vinegar
  • 1/4 cup honey
  • 1/4 cup blackberry jam
  • 2 tablespoons dijon mustard
  • 1 tablespoon sriracha (or to taste)
  • 1 tablespoon soy sauce (or tamari or omit for gluten-free)
  • 2 cloves garlic, chopped
  • 1 tablespoon oil
directions
  1. Marinate the pork chops in the mixture of the balsamic vinegar, honey, blackberry jam, mustard, sriracha, soy sauce and garlic for 30 minutes to overnight.
  2. Heat the oil in a large pan over medium-high heat, add the pork chops and cook until lightly golden brown on one side, about 3-5 minutes, flip them, add the marinade and cook until the pork chops are done, the sauce has come to a boil and thickened, about 3-5 minutes.
http://www.closetcooking.com/2016/01/balsamic-honey-and-mustard-pork-chops.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20170914

Комментариев нет:

Отправить комментарий