В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 30 октября 2017 г.

Gluten-Free Vegan Apple Cake

This Gluten-Free Vegan Apple Cake is perfectly spiced, packed full of sweet, juicy apples and so easy to make! 
Gluten-Free Vegan Apple Cake
Ingredients
  • 8 tablespoons coconut oil (or sub olive or vegetable oil)
  • 200 ml (4/5th cup) milk, any kind
  • 1 tablespoon vinegar (ensure gluten-free if necessary)
  • 8 tablespoons date syrup (or sub maple syrup or any other sweetener)
  • 1 teaspoon vanilla extract
  • 1/4 teaspoon ground ginger
  • 1/4 teaspoon ground cinnamon
  • 1/2 teaspoon mixed spice (or sub a mixture of nutmeg, cinnamon and cloves)
  • Pinch of salt
  • 300 g (10.6oz) grated apple (two medium-sized apples)
  • 150 g (1 1/4 cup) ground almonds
  • 150 g (1 1/4 cup) gluten-free flour (or sub plain flour if not gluten-free)
  • 2 heaped teaspoons baking power (ensure gluten-free if necessary)
  • 1/4 teaspoon bicarbonate of soda
Instructions
  1. Preheat oven to 180 degrees (350 degrees)
  2. Place the coconut oil in a large bowl and melt over a saucepan of boiling water or in the microwave (skip this step if using any other oil)
  3. Once melted, add the milk to the same bowl along with the vinegar, date syrup, vanilla, ginger, cinnamon, mixed spice, salt, grated apple and ground almonds
  4. Sift in the flour, baking powder and bicarbonate of soda
  5. Mix well, adding a tiny splash more milk if it’s looking too dry
  6. Transfer mixture into a greased baking tin lined with baking paper (I used a 7inch/18cm springform baking tin)
  7. Bake in oven for around 30 minutes until risen and an inserted skewer comes out clean
  8. Best when fresh but keeps covered in the fridge for up to a few days. See notes for serving suggestions*
Recipe Notes
*Serving suggestions:
  • pecan nuts, roughly chopped
  • vegan cream cheese frosting
  • custard (ensure vegan/gluten-free if necessary)
https://www.rhiansrecipes.com/2017/10/29/gluten-free-vegan-apple-cake/?utm_source=Rhian%27s+Recipes&utm_campaign=78c6ba4b2e-RSS_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_2e8350b53a-78c6ba4b2e-90547107

Комментариев нет:

Отправить комментарий