В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 17 октября 2017 г.

Roasted Ratatouille Spaghetti

This spaghetti dish is a twist on the traditional French ratatouille which consists of garlic, onions, tomatoes, zucchini, and herbs. The sauce in this recipe is infused with Japanese flavors thanks to the addition of miso paste. The addition of miso gives this dish an unusual savory depth of flavor despite its simplicity.

ROASTED RATATOUILLE SPAGHETTI [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

FOR THE RATATOUILLE AND PASTA:

  • 4 ounces gluten-free spaghetti
  • 1/2 small eggplant, cut into 1/2-inch cubes
  • 1 14-ounce can tomatoes
  • 1/4 small butternut squash, cut into 1/4-inch cubes
  • 1/4 large onion, diced

FOR THE SAUCE:

  • 1 1/2 tablespoons miso paste
  • 1/2 tablespoon tomato paste
  • 1 tablespoon agave nectar/maple syrup
  • 1 clove garlic, minced
  • Salt and pepper
  • Fresh parsley for garnish

PREPARATION

http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/roasted-ratatouille-spaghetti/

Комментариев нет:

Отправить комментарий