В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 30 октября 2017 г.

Buffalo Chicken Chowder

On the top of that list of soup ideas was a buffalo chicken chowder! 
The buffalo chicken chowder turned out really well! A spoonful of this soup really does have
all of the flavours of buffalo chicken wings and it's on the healthier side so there are less worries about having a bowl of this soup than polishing off a plate full of chicken wings.

Buffalo Chicken Chowder

A hearty and creamy chowder with all of the flavours of buffalo chicken wings!
ingredients
  • 2 tablespoons butter
  • 1 onion, diced
  • 2 carrots, diced
  • 2 stalks celery, diced
  • 2 cloves garlic, chopped
  • 1/4 cup flour (rice flour for gluten free)
  • 3 cups chicken broth or chicken stock
  • 1 pound cooked chicken, diced or shredded
  • hot sauce to taste (I used 1/4 cup Franks Red Hot sauce)
  • 1 large yukon gold or other boiling potato, peeled and cut into bite sized pieces
  • salt and pepper to taste
  • 1 cup heavy cream
  • 1/4 cup blue cheese, crumbled
directions
  1. Melt the butter in a large sauce pan over medium-high heat, add the onion, carrots and celery and cook until tender, about 8-10 minutes.
  2. Add the garlic and cook until fragrant, about a minute.
  3. Mix in the flour and let it cook for 2-3 minutes.
  4. Add the chicken broth, chicken, hot sauce and potatoes, bring to a boil, reduce the heat and simmer until the potatoes are tender, about 10-15 minutes.
  5. Season with salt and pepper, mix in the cream and blue cheese and remove from heat when the cheese has melted.
http://www.closetcooking.com/2011/11/buffalo-chicken-chowder.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20171026

Комментариев нет:

Отправить комментарий