В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 30 октября 2017 г.

Super Simple Glazed Ham

Kayb sticks to a classic sweet glaze, but instead of whacking you over the head with sugar, Kayb balances the sweetness (here, dark brown sugar) with grainy and ground mustards, and a healthy splash of bourbon.

Super Simple Glazed Ham

Serves 8
For cooking ham
  • 1/2cup whole-grain mustard
  • 3tablespoons honey
  • 1/4teaspoon nutmeg
  • 1/4teaspoon ground cloves
  • 1cup brown sugar
  • 1/4cup bourbon
  • 1 5-8pounds half ham, butt portion, can be sliced or not





For sauce
  • 1 1/2cups ham drippings or stock
  • 1/2teaspoon dry mustard
  • 1/4cup brown sugar
  • pinches nutmeg
  • pinches ground cloves
  1. Score ham in a diamond pattern to 1/4 inch deep (if not sliced). Place ham on rack in roasting pan.
  2. Blend mustard, honey, nutmeg, and cloves.
  3. Using your hands, smear mustard mixture all over surface of ham.
  4. Again using hands, pack brown sugar all over exterior of ham, pressing to be certain it adheres.
  5. Put bourbon in a spray bottle, and mist brown sugar coating to barely moisten. You may not use the entire 1/4 cup.
  6. Bake ham, uncovered, in 300°F oven for 20 minutes per pound.
  7. Strain ham drippings, skim as much fat as you wish, and add ham stock to make 1 1/2 cups. Heat in small saucepan over medium heat to boiling. Add brown sugar and spices; cook until thickened and serve over ham at table. (You can also add a little pineapple juice to this, if you wish.)














https://food52.com/recipes/2225-super-simple-glazed-ham

Комментариев нет:

Отправить комментарий