В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 11 марта 2019 г.

Kabocha Squash and Red Lentil Soup

This flavorful soup is a satisfying blend of lentils, squash and warming spices, a great hearty dish for cooler weather!

Kabocha Squash and Red Lentil Soup [Vegan]

Ingredients

  • 1 small kabocha squash, seeded & cubed
  • 1 small sweet potato, cubed
  • 1 cup split red lentils
  • ½ yellow onion, chopped
  • 4 cloves garlic, minced
  • 2 tablespoons fresh ginger, minced
  • 2 tablespoons olive oil
  • 1 tablespoon tamari
  • 1 teaspoon turmeric powder
  • 1 teaspoon cumin powder
  • 1 teaspoon coriander powder
  • 1/2 teaspoon mustard seeds
  • 1/2 teaspoon fenugreek seeds
  • 6-8 cups water
  • 2 tablespoons white miso paste

Preparation

  1. Combine all ingredients, except the miso paste, in a slow cooker. Depending on the setting of your slow cooker, cook for 1-3 hours until tender and well-cooked. Continue adding water as needed for a soupy consistency. When finished, stir in the miso paste and adjust seasoning as desired. Serve with chopped cilantro, sprouts or greens of your choice on top.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/kabocha-squash-and-red-lentil-soup-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий