В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 14 марта 2019 г.

Tofu Gyoza

These tofu gyozas are so delicious and easy to make! You can dip them in hot sauce or soy sauce or just have them plain. They make a great appetizer or even meal if you eat enough of them, which you won't have a problem doing!

Tofu Gyoza [Vegan]

Ingredients

  • 1 packet round wonton wrappers
  • 1 container of firm tofu
  • half an onion, diced
  • 1 knob of ginger, minced
  • 1 garlic glove, minced
  • 1/4 cup of sliced wood ear mushrooms, reconstituted in warm water
  • 2 oz somen noodles, cooked according to package instructions
  • 2 tablespoons soy sauce
  • 1 tablespoon rice vinegar
  • 1 tablespoon sesame oil
  • 1 teaspoon sugar

Preparation

  1. Except for the wonton wrappers, in a bowl, mix everything together. you want the mixture to be clumpy, not a wet mess. the cooked somen noodles will act as a binder
  2. With the wonton wrappers, put a small amount, about a tsp in the middle. Wet the edges with water, fold over. You want the gyoza to sit up so shape them to be able to sit up but make sure the seams stick
  3. Heat up a pan with a bit of sesame oil. Put the gyoza in a fan-like pattern in the pan, fry them until the bottoms are nice and crispy. Pour in 1/4 cup of water and cover, being careful of splatters. Steam for about 5 minutes and remove lid, making sure all the water has evaporated
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/tofu-gyoza-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий