В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 11 марта 2019 г.

No-Salt Adobo Seasoning

When it comes to Latin American cooking adobo is the not-so-secret seasoning you can never go wrong with. It's a dry rub that is used in a majority of dishes. While it is traditionally used to flavor meat, you can apply it to tofu, tempeh, seitan, and even vegetables — and because it's made from a blend of common household spices, you can easily make your own, without the salt!

No-Salt Adobo Seasoning [Vegan, Gluten-Free]

Serves

1/4 cup

Ingredients

  • 1 1/2 teaspoons black pepper
  • 1 tablespoon garlic powder
  • 1 tablespoon oregano
  • 1 tablespoon cumin
  • 1 tablespoon onion powder
  • 1 tablespoon turmeric

Preparation

  1. Combine all ingredients until evenly mixed.
  2. Store mixture in an airtight glass jar until ready to use.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/no-salt-adobo-seasoning/

Комментариев нет:

Отправить комментарий