В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 27 марта 2019 г.

Fruity Frozen Yogurt Marbled Cake

10 Frozen Recipes to Cool Down This Summer
This is scrumptious with some hot custard poured over. The frozen yogurt melts into the hot custard and forms dreamy swirls of fruit and cream. If you don't use up the whole cake and don't want to leave it taking up space in your freezer, you can let it thaw in the fridge until it's gone back to a smoothie consistency, and have it for breakfast.

Fruity Frozen Yogurt Marbled Cake (vegan)

Ingredients

  • 1 tub 500g plain soy yogurt
  • approx. 250g each of banana (1-2 bananas), fresh raspberries, fresh blackberries and fresh kiwi
  • a few extra berries, to serve

Preparation

  1. Line a rectangular cake tin with cling film.
  2. Blend a quarter of the yogurt (about 4-5 tablespoons) with the raspberries. Pour into the tin and either set aside if you want a marbled cake effect, or put in the freezer while you continue blending if you want a cake with more defined layers.
  3. Blend 1/4 of the yogurt with the banana. Layer over the raspberry yogurt. Freeze (or not).
  4. Continue the same way with the blackberries and the kiwis.
  5. Freeze for at least 6 hours. Thaw for a good 20 minutes before you attempt to slice with a knife warmed in a bowl of hot water.

https://www.onegreenplanet.org/plant-based-recipes/recipe-fruity-frozen-yogurt-marbled-cake/

Комментариев нет:

Отправить комментарий