В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 18 декабря 2019 г.

4-Ingredient Chocolate Covered ‘Honeycomb’ Candy

This "honeycomb" is surprisingly quick and easy to make in addition to being the perfect treat for anyone with a sweet tooth. Coating the vegan honeycomb in chocolate will make it taste so unbelievably similar to a candy bar. This sweet is also great for mixing into ice cream and sprinkling over cupcakes and cakes.

4-Ingredient Chocolate Covered ‘Honeycomb’ Candy [Vegan, Grain-Free]

Ingredients

  • 1/3 cup and 1 teaspoon of agave syrup or other vegan syrup sweetener
  • 4/5 cup and 1 1/2 tablespoons of sugar
  • 2 tablespoons of water
  • 3 1/2 teaspoons baking soda
  • Vegan dark chocolate (optional)

Preparation

  1. Line a square baking tray with parchment paper.
  2. In a medium saucepan, add in the syrup, sugar, and water and heat on high.
  3. After a few minutes, it will start to bubble, turn off the heat, and immediately add in the baking soda.
  4. Whisk the baking soda in with a balloon whisk until the mixture foams, doubles in size, and is bubble.
  5. Once combined, immediately pour onto the lined tray and do not spread out or level or it will lose all of the air bubbles.
  6. Place the tray into a cool area/at room temperature to set. This will take about 1 hour. Do not touch it!
  7.  Once hard, break into shards and dunk into dark chocolate (optional).
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/four-ingredient-chocolate-covered-honeycomb-candy/

Комментариев нет:

Отправить комментарий