В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 21 декабря 2019 г.

Jam-Filled Almond Macarons

implify your holiday cooking with these easy-to-bake, right-for-all-types treats. The soft and chewy cookies can be enjoyed on their own or with your favorite fruit jam or spread during this festive season.

Makes 20-24 small macarons (about ⅞ inch each).

Ingredients

  • 1 cup whole almonds, blanched and toasted
  • ½ cup agave syrup
  • 1 medium egg white
  • The zest of a lime
Optional:
  • ½ vanilla bean*, seeds scraped
  • Powdered sugar** for dusting
  • Additional whole almonds for decorating the tops of your macarons
  • Filling: fruit jam, chocolate spread or nut butter right for your type***
*Vanilla is an Avoid for Type O non-secretors.
**Sugar is an Avoid for all non-secretors.
***Make your own right-for-your-type spreads:  Type OType AType BType AB

Instructions

  1. Preheat the oven to 350ºF.
  2. Place the almonds and agave in a food processor and pulse until smooth. Add the egg white and lime zest, and pulse until combined.
  3. Line a baking tray with parchment paper or a silicone mat. With a small ice-cream scoop, scoop the dough onto the tray, allowing some space between each macaron ball.
  4. Bake the macarons for 10 minutes, or until golden.
  5. Once cooked, cool the macarons on a rack.
  6. Serve as is or assemble with a jam or spread of your choice.
https://www.4yourtype.com/blog/jamfilled-almond-macarons-right-4-all-types/?utm_source=D%27Adamo+Personalized+Nutrition&utm_campaign=94017367ed-EMAIL_CAMPAIGN_2019_12_17_05_59&utm_medium=email&utm_term=0_184199eeee-94017367ed-163455921&mc_cid=94017367ed&mc_eid=095b76b96b

Комментариев нет:

Отправить комментарий