В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 22 декабря 2019 г.

Perfect Eye of Round Roast Beef

Perfect Eye of Round Roast Beef
Super easy, moist and tender eye of round roast beef!

Perfect Eye of Round Roast Beef

ingredients
  • 1 eye of round roast
  • salt and pepper to taste
directions
  1. Season the roast with salt and pepper to taste, place in a roasting pan with a meat thermometer and roast in a preheated 500F/260C oven for 7 minutes per pound before turning the oven off, leaving the roast in the closed oven until it reaches the desired level of doneness, about 2-3 hours.
  2. Remove from the oven, covering in foil and let rest for 20-30 minutes before slicing thinly, against the grain.
Note: If your oven does not retain heat very well you can leave the oven on at 200F instead of turning it off after the initial roasting.
Note: Do NOT open the oven to check on the roast!
Note: Pull the roast out of the oven when the meat thermometer reads the proper temperature: 125F for rare, 130F for medium-rare, 140F for medium, and 155F for well and it will continue to rise in another 5F in temperature as it rests.
Option: Instead of just seasoning with salt and pepper, season with your favourite steak seasoning blend of spices!
https://www.closetcooking.com/perfect-eye-of-round-roast-beef/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20191212

Комментариев нет:

Отправить комментарий