В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 22 декабря 2019 г.

Maple Bourbon Bacon and Pecan Butter Tarts

Maple Bourbon Bacon and Pecan Butter Tarts
Buttery tarts with crispy all butter pastry shells filled with a sweet maple custard, pecans and bacon.

Maple Bourbon Bacon and Pecan Butter Tarts

ingredients
  • pie crust pastry, chilled
  • 1 egg
  • 1/2 cup brown sugar, packed
  • 1/2 cup maple syrup
  • 1/4 cup unsalted butter, melted
  • 1 teaspoon vanilla extract
  • 1/4 teaspoon salt
  • 1/2 cup pecans, chopped (optional)
  • 6 strips bacon, cooked and crumbled (optional)
directions
  1. Roll the pastry out to 1/8 inch thick and cut out 12 4-5 inch circles, pressing them into the holes in a muffin baking pan.
  2. Chill the muffin pan in the fridge for at least 30 minutes.
  3. Meanwhile, mix the egg, brown sugar, maple syrup, butter, vanilla extract, salt, pecans and bacon and pour the mixture into the tarts.
  4. Bake in a preheated 350F/180C oven and bake until set, about 15-25 minutes.
Option: Remove or replace the pecans and bacon with your favourite ingredients.
Option: Add a splash of bourbon to the custard mixture to make maple bourbon bacon butter tarts!
https://www.closetcooking.com/bacon-and-pecan-butter-tarts/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20191212

Комментариев нет:

Отправить комментарий