В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 25 декабря 2019 г.

Salted Caramel and Fig Cheesecake Bites

vegan salted caramel and fig cheesecake bars
Fig and (vegan) cheese has to be one of the best combinations, and that is no exception in these bars. They are high in protein, low in sugar, vegan and gluten free!

Salted Caramel and Fig Cheesecake Bites [Vegan]

Ingredients

For the Base:

  • 3/4 cup oats
  • 1/2 cup lupin flakes
  • 1/3 cup coconut oil
  • 2 tablespoons Low Calorie Syrup
  • 2 tablespoons Peanut Butter
  • Scoop (25g) Salted Caramel Vegan Protein powder

For the Cheesecake:

  • 1 cup vegan cream cheese
  • 1 tablespoon low-calorie caramel or fruit syrup
  • 25ml Coconut Milk
  • 2 Figs

Preparation

  1. Line a 8x4 baking pan with parchment paper.
  2. Blend the ingredients for the base in food processor / blender until well combined. If the mixture is too dry add extra milk.
  3. Press firmly into baking pan and freeze.
  4. Mix all the cheesecake ingredients, blend until smooth and creamy.
  5. Pour over crust and add the sliced figs. Freeze for at least 3 hours until hardened.
  6. Cut into squares and ENJOY!
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/salted-caramel-and-fig-cheesecake-bites-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий