В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 10 декабря 2019 г.

Crispy Potato Bites

crispy potato bites
 These crispy potato bites are an amazing party and dinner snack. The combination of soft
potatoes, covered in a crispy batter, topped with a creamy bean whip is just perfect!

Crispy Potato Bites [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

For the Potatoes:

  • 8 small potatoes, washed and cut in halves

For the Batter:

  • 1/3 cup rice flour
  • dash of warm water
  • 1 teaspoon garlic powder
  • 1 teaspoon onion powder
  • 1 teaspoon turmeric
  • 1 teaspoon paprika
  • 1/2 teaspoon thyme

For the Bean Whip:

  • 1 14 ounce can white beans, rinsed
  • 2 tablespoons lemon juice
  • 1-2 tablespoons tahini
  • 2 garlic cloves
  • 1 teaspoon mustard
  • 1 teaspoon turmeric powder
  • 1/2 teaspoon onion powder
  • 1/2 teaspoon paprika powder
  • 1/4 teaspoon Himalayan salt
  • dash of water (as needed)

Toppings:

  • spring onions
  • paprika powder
  • chili flakes

Preparation

  1. Prepare the potatoes as instructed.
  2. Preheat the oven to 390°F.
  3. Place the potato halves into a medium sized bowl and add all the batter ingredients. Use your hands to combine the batter and cover all the potato halves in it.
  4. Line a baking tray with parchment paper and place the battered potatoes on it, soft side facing up.
  5. Place the tray in the oven and bake for 40-45 minutes or until crispy.
  6. In the meantime, prepare the bean whip. Place all the ingredients for the whip in a high-speed blender and combine. Add water as needed until you get a creamy but smooth consistency.
  7. Add the whip to a reusable piping bag and, once the potatoes are baked and cooled, pipe the whip on top in the desired shape.
  8. Top with spring onions, paprika powder and chili flakes for some spiciness.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/crispy-potato-bites-vegan-gluten-free/

Комментариев нет:

Отправить комментарий