В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 4 декабря 2019 г.

Flourless Chickpea Pumpkin Blondies

They are great for both vegans and gluten-free diets. This recipe is great for fall with the addition of pumpkin spice. A blender and only one bowl is needed to create these protein packed powerhouse blondies!  They make a great dessert, but can also be an energizing snack!

Flourless Chickpea Pumpkin Blondies [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  •  1 can (15 oz) chickpeas, rinsed and drained (~1.5 cups)
  • 1 can pumpkin puree
  • 1/2 cup cashew butter
  • 1/3 cup maple syrup
  • 1 tablespoon pure vanilla extract
  • 1 teaspoon cinnamon
  • 1/2 teaspoon pumpkin pie spice
  • 1/2 teaspoon baking powder
  • 1/2 teaspoon baking soda
  • 1/4 teaspoon salt
  • 2/3 cup chocolate chips

Preparation

  1. Preheat oven to 350°F. Spray an 8x8 pan with cooking spray and set aside.
  2. Add chickpeas to blender or food processor, pulse until chickpeas are broken down.
  3. Add the rest of the ingredients except the chocolate chips and blend until smooth and creamy.
  4. Transfer to a bowl and fold in chocolate chips.
  5. Evenly spread dough into pan and cook for 25-30 minutes or until a tooth pick inserted comes out clean.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/flourless-chickpea-pumpkin-blondies-vegan-gluten-free/

Комментариев нет:

Отправить комментарий