В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 10 декабря 2019 г.

Kale and Artichoke Dip

Artichoke dips are sadly infamous for being laden with dairy and having high saturated fat content. However, you can recreate similar version sans all of that without sacrificing flavor or texture, and that’s how the vegan Kale Artichoke Dip was born!

Kale and Artichoke Dip [Vegan]

Ingredients

Dip:

  • 1 can artichoke hearts, quartered (in water or oil), drained
  • 4 cloves garlic, minced.
  • 1 can hearts of palm in water, drained,
  • 2 tablespoons Olive Oil
  • 1/2 lemon (juice)
  • 1/2 teaspoon onion powder
  • 1/2 teaspoon red pepper flakes
  • 2 tablespoons minced parsley
  • 1 cup thinly sliced/massaged kale
  • Salt/Pepper as needed

Fold in:

  • 2/3 cup vegan sour cream or plain yogurt
  • 1 cup Panko
  • 2 tabespoons nutritional yeast
  • 1/2 cup vegan parmesan cheese (optional)

Preparation

  1. Preheat oven to 350ºF. Heat a pan over medium heat. Add the quartered artichoke hearts with olive oil and cook for 3-5 minutes until lightly crispy and brown. Add the garlic, cook for an additional 3 minutes.
  2. Remove from heat and add to a food processor along with the remaining ingredients. Pulse until desired texture is achieved - all textures are good!
  3. Fold in the nutritional yeast, vegan sour cream, & vegan parm into the blended mixture. Layer into a dish and sprinkle Panko on top.
  4. Bake for 10 minutes on 350ºF, remove from heat, set on broil, and toast the Panko on top. Should only take 2-3 minutes! If you want it to be piping hot, make an aluminum foil tent on top to prevent the top from burning.
  5. Serve with french bread, veggies, or tortilla chips!
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/kale-and-artichoke-dip-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий