В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 16 декабря 2019 г.

Kamaboko with Salmon Roe

Kamaboko with Salmon Roe and shio on a plate.
Impress your guests with this stunning kamaboko with Salmon Roe appetizer recipe! Putting these beautiful bites together is so much easier than it looks. They can be enjoyed as part of a Japanese New Year's dishes (osechi ryori) or a holiday hors d'oeuvre.

Kamaboko with Salmon Roe


Kamaboko with Salmon Roe on a plate.
INGREDIENTS
INSTRUCTIONS
  1. Gather all the ingredients.
  2. Trim off both ends of the kamaboko (optional). Cut the kamaboko into 1/2 inch slices. Before you cut next slice, make a 1/4 inch slit in the middle of the slice. Continue to cut through and alternate between the cut and the slit.
  3. Cut the bottom of the kamaboko and remove from the wooden base.
  4. Cut off the stem of shiso leaves and stuff a shiso leaf into the slit of each kamaboko slice.
  5. Top with salmon roe. Serve chilled.
    Kamaboko with Salmon Roe 4
https://www.justonecookbook.com/kamaboko-with-salmon-roe/

Комментариев нет:

Отправить комментарий