В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 9 декабря 2019 г.

Sweet Potato and Peanut Stew

Here is a savory and satisfying, protein packed vegan stew to add to your recipe book! Cinnamon, cumin, ginger, crushed red pepper flakes blended with a creamy, peanutty sauce…This Sweet Potato and Peanut Stew is chock full with antioxidant rich sweet potatoes, carrots, peas and spinach! Chickpeas were added for protein to provide a perfectly balanced meal.  Serve alone or on top of steamed brown basmati rice.

Sweet Potato and Peanut Stew [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  • 2 tablespoons olive oil
  • 1 shallot, chopped
  • 3 cloves garlic, minced
  • 1/2 teaspoon fresh ginger, minced
  • 1/4 teaspoon crushed red pepper flakes
  • 1 teaspoon cumin
  • 1/4 teaspoon cinnamon
  • 1/2 cup crushed tomatoes
  • 1/2 cup creamy peanut butter
  • 4 cups vegetable broth
  • 3 carrots, chopped
  • 1 sweet potato, peeled and diced
  • 1 can chickpeas, drained and rinsed
  • 2 large handfuls of baby spinach leaves
  • 2 cups frozen peas
  • sea salt to taste

Preparation

  1. Heat the oil in a large soup pot over medium heat. Add the shallot and cook until translucent, add the garlic and sauté for a few minutes.
  2. Add ginger, red pepper flakes, cumin, cinnamon and sauté for a few minutes, until fragrant.
  3. Add crushed tomatoes and peanut butter, stir until well combined.
  4. Add broth, sweet potatoes and carrots. Bring to a boil, turn down heat, cover pot and simmer until sweet potatoes are tender, around 20 minutes.
  5. When sweet potatoes are cooked, add chickpeas, peas, spinach and cook until spinach is wilted. Season with sea salt to taste.
  6. Serve warm and enjoy!
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/sweet-potato-and-peanut-stew-vegan-gluten-free/

Комментариев нет:

Отправить комментарий