В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 5 февраля 2016 г.

Rhubarb and Rose Ramos Gin Fizz

Rhubarb and Rose Ramos Gin Fizz
In 'What We Hunger For', Douglas Bauer writes of scouring the streets of New Orleans
with MFK Fisher, in search of the perfect Ramos gin fizz. Bauer's
Serves 1
  • 2ounces London dry gin
  • 1/2ounce lemon juice
  • 1/2ounce lime juice
  • 2ounces rhubarb syrup
  • 1ounce heavy cream
  • 1 or 2 dropsrosewater
  • 1egg white
  • Ice
  • Soda water
  1. Combine all ingredients except ice and soda in a cocktail shaker and shake vigorously for 30 seconds. Then add ice to shaker and shake a further 30 seconds. Strain into a tall chilled glass and top up with soda.
  2. To make rhubarb syrup, cut a pound of rhubarb stalks into one-inch pieces, wrap them in cheesecloth, and simmer for a half hour in 2 C water and 1 C sugar. Strain into a glass container with a lid and refrigerate.
http://food52.com/recipes/4547-rhubarb-and-rose-ramos-gin-fizz

Комментариев нет:

Отправить комментарий