В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 9 сентября 2019 г.

How to Roast Red Peppers

Roasted Red Peppers
Roasted red peppers keep really well in the freezer so every year around this time I pick up a large basket full of those red peppers from the farmers market and I spend a weekend roasting them all up.

How to Roast Red Peppers

ingredients
  • red peppers
directions
  1. Cut the red peppers in half, remove the stem and seeds.
  2. Place the red peppers on a baking sheet with the cut side facing down.
  3. Preheat the oven to 450F/230C and then change it to broil.
  4. Place the baking sheet on the top shelf in the oven and broil until the outer layer of the skin has blackened, about 10-20 minutes.
  5. Place the peppers in a zip-lock bag or other sealable container, seal and let them cool until you can handle them, about 20 minutes.
  6. Remove the skins from the peppers. The skins should easily “pinch” off.
https://www.closetcooking.com/how-to-oven-roast-red-peppers/

Комментариев нет:

Отправить комментарий