В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 5 сентября 2019 г.

Macadamia ‘Goat’ Cheese

Macadamia nuts make a great vegan cheese-they are creamy, white, and not gritty when puréed. Try this quick “goat cheese” with toasted baguette, sliced celery, carrot and cucumber, or your favorite cracker. Garnish your cheese board with olives, pickles and fresh fruit like tangerines, apples and grapes

Macadamia ‘Goat’ Cheese [Vegan, Grain-Free]

Ingredients

  • 1 cup macadamia nuts, soaked overnight and rinsed before processing
  • Zest and juice of 1 lemon
  • 1 teaspoon salt
  • Pinch of black pepper
  • 1 tablespoon nutritional yeast
  • Water, as needed (1-2 tablespoons maximum)
  • 1-2 tablespoons edible flowers (optional)

Preparation

  1. Soak the macadamias overnight. Drain and rinse with fresh water. Discard the soaking water.
  2. Add the nuts to a food processor along with the lemon zest, juice, salt, black pepper, and nutritional yeast. Process until smooth, adding water little by little as needed. Go slowly with the water, because the cheese will be too runny if you add too much.
  3. After the cheese is smooth as possible, refrigerate for 1 hour to overnight. Before serving, remove from the refrigerator and form into balls or into a cylinder. Decorate with flower petals if desired.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/macadamia-goat-cheese/

Комментариев нет:

Отправить комментарий