В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 3 декабря 2019 г.

Marbled Cheesecake Mousse Cups

You wouldn't believe that this dessert has white sweet potato in it. It's creamy and the marble swirl adds an extra delicious dose of style.

Marbled Cheesecake Mousse Cups [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

For the Cheesecake:

  • 6 cups loosely packed white sweet potato, peeled, chopped and boiled until soft, 1 cup cooking water reserved
  • Cream skimmed from 1 chilled can of full fat coconut milk
  • 4 tablespoons liquid sweetener (like maple syrup or agave nectar)
  • Stevia (to taste)
  • 2 teaspoons apple cider vinegar
  • 5 tbsp virgin coconut oil
  • 1 teaspoon extra virgin olive oil
  • A big pinch of salt
  • 2 teaspoons vanilla extract

For the Marble Swirl:

  • 1/2 recipe of the cheesecake base
  • 3/4 cup chopped vegan chocolate
  • 1 tablespoon sweetener
  • A little stevia
  • A tiny pinch of salt

Preparation

    1. Blend all of the above ingredients together in a blender until super smooth.
  1. Transfer 1/2 of the mixture to a glass or plastic freezer-safe container with a tight fitting lid (best option if you want this to be like ice cream)
  2. lf you want to be fancy, transfer 1/2 of the mixture to nice looking glasses, dividing it between 4-6 of them (if you want it to be like mousse).
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/marbled-cheesecake-mousse-cups-vegan-gluten-free/

Комментариев нет:

Отправить комментарий