В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 3 декабря 2019 г.

‘Nutella’ Mousse


This is one dessert you will definitely want to make!  It's light, airy, bubbly and creamy are the main words to describe this decadent dessert.
This mousse is an extremely quick & easy 'Nutella' mousse, made with aquafaba!

‘Nutella’ Mousse [Vegan, No Bake]

Ingredients

  • 4.2 oz. of aquafaba (chickpea brine)
  • 1 teaspoon of cream of tartar
  • 1/4 teaspoon of apple cider vinegar
  • 1 cup of vegan 'Nutella'
  • 2 tablespoons of maple syrup
  • 2 tablespoons of coconut cream
  • Chocolate (optional)
  • Vegan White Chocolate (optional)

Preparation

  1. In a mixing bowl add in the 'Nutella', maple syrup and coconut cream and mix until smooth.
  2. Using a stand mixer or hand mixer, whisk the aquafaba until foamy, then add in the cream of tartar & vinegar and continue to whip until stiff peaks form.
  3. This will take around 5 minutes on high speed.
  4. Fold the aquafaba mixture into the 'Nutella' mixture until fully combined. Don't over mix or you will deflate the air.
  5. Pour into small serving dishes and pop into the fridge to set. This will take around 5-8 hours.
  6. To serve, top the mousses with some homemade chocolate ganache, some chopped hazelnuts and grated dairy-free white chocolate.

Notes

Cover and store in the fridge and enjoy within 2 days of making.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/nutella-mousse-vegan-no-bake/

Комментариев нет:

Отправить комментарий