В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 12 января 2016 г.

Habanero Hot Sauce

Hot Chili Sauce Recipe
Recipe from Season 5 of Mexico—One Plate at a Time

Servings: 2cups

INGREDIENTS

  • 5 garlic cloves, unpeeled
  • 1/2cup peeled, roughly chopped carrot (you'll need 1 medium carrot)
  • 1/2cup roughly chopped white onion (you'll need about half of a small onion)
  • 12medium (about 5 ounces)orange habanero chiles, stemmed
  • 1cup apple cider vinegar
  • About 2teaspoons Salt
  • 1/4teaspoon Sugar

INSTRUCTIONS

Roast the garlic in a skillet over medium heat, turning regularly until soft and blackened in spots, 10 to 15 minutes. Cool and peel.
In a small saucepan, combine the carrot, onion and habanero chiles with the vinegar and 1 cup water. Partially cover and simmer over medium-low heat until the carrots are thoroughly tender, about 10 minutes. Pour into a blender jar, add the roasted garlic, salt and sugar. Blend until smooth. Thin with a little additional water if you think your hot sauce is too thick. Taste and season with additional salt if you think necessary.
Pour into jars or bottles and store in the refrigerator until you're ready to add some dazzle to a dish.

Комментариев нет:

Отправить комментарий