В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 15 января 2016 г.

Gluten-Free, Vegetarian Pizza

You'll Want Every Night to Be Pizza Night After Tasting This Gluten-Free Pie
The aroma of this gluten-free pizza baking in your oven just might be too much to bear. It's hard to resist tearing into the crisp crust topped with molten cheese and Mediterranean vegetables, but trust us—waiting until the sauce starts to bubble is worth it.

Gluten-Free, Vegetarian Pizza

Yield: 4 to 6 servings
Active Time: 

Ingredients

1 package gluten-free pizza crust mix
1 zucchini, very thinly sliced into rounds
Zest of 1 lemon
Juice of 2 lemons
1 tablespoon olive oil
1 teaspoon salt
Pinch freshly ground pepper
1 cup roasted garlic tomato sauce
3/4 cup buffalo mozzarella, cut into rounds
1/4 cup pecorino romano or toscana, cut into thin slices
1/3 cup marinated artichoke hearts, drained
Several green olives
ANIMATION_Pizza

Instructions

Preheat the oven to 500 degrees and place a baking sheet in the oven to heat.
Make the gluten-free pizza crust according to the package instructions. Set aside.
Place the zucchini, lemon zest, lemon juice, oil, salt, and pepper in a bowl and toss to combine. Set aside to marinate.
Spread the pizza crust with the sauce and top with mozzarella and pecorino cheeses. Bake for 5 minutes. Drain the zucchini, and add it to the pizza along with artichoke hearts and olives. Bake until the crust is golden, about 5 to 10 minutes, or according to the package’s instructions.
Remove from oven and top with shaved parmesan and basil leaves to serve.
https://thrivemarket.com/blog/youll-want-every-night-to-be-pizza-night-after-tasting-this-gluten-free-pie?uid=694761&uaexptime=1766341311&uatoken=788c5c358cd745c7ea41efed5a6599bc50d8d46650de87b191d4176dc80e6cd6&ccode=J10FS16&utm_source=Sailthru&utm_medium=email&utm_campaign=2016_01_15_Notebook_Leads&utm_term=Leads_Less_EE_Content

Комментариев нет:

Отправить комментарий