В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 3 декабря 2017 г.

Pink Peppercorn Nut Cheese

Homemade cheese has never been this easy! This creamy cheese is can be made from any kind of nuts, like cashews, almonds, or even hazelnuts. Pink peppercorns are the star ingredient, though you could also add herbs of any kind to give it more flavor. This versatile cheese is amazing on crackers, sandwiches, or even on bagels.

PINK PEPPERCORN NUT CHEESE [VEGAN]

INGREDIENTS

  • 7 ounces nuts, like cashews, hazelnuts, and almonds
  • 1 teaspoon brown miso
  • Juice of 1 small lemon
  • 1 small garlic clove
  • 1 small onion
  • 1 tablespoon soy sauce tamari
  • 1 tablespoon pink peppercorns
  • 1 tablespoon fresh or dry dill
  • 1 teaspoon salt
  • 1 teaspoon mixed pepper
  • Nutritional yeast, to taste

PREPARATION

  1. Soak nuts overnight in water, or for a minimum 2 hours. Cashews need less soaking time.
  2. In a food processor or high-speed blender Blend all ingredients together until smooth.
  3. Lightly grease a ramekin/s or a circle with olive oil for easy removal and preparation pour in the batter.
  4. Store in the refrigerator until solid.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/pink-peppercorn-nut-cheese/

Комментариев нет:

Отправить комментарий