В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 4 декабря 2017 г.

Cucumber Wrapped Sushi

While everyone is busy planning and making holiday meals and baked goods, I decided to get a head start on Japanese New Year special meals.

Cucumber Wrapped Sushi

Ingredients
Toppings of your choice:
Garnish:
Instructions
  1. Gather all the ingredients.
  2. Slice the cucumber with peeler to make long thin strips.
  3. Place shiso leaves on a serving platter and put the cookie cutter on top of a shiso leaf. Stuff sushi rice into the cookie cutter about half way and remove the cutter gently. Roll the sushi cylinder with one strip of cucumber slice to measure the circumference of the circle.
  4. Make slits at the end of cucumber slice with knife as you see below. Now you can interlock the strip around the rice.
  5. Fill in the cucumber wrapped sushi with your favorite toppings. Here I diced tuna and lightly marinade the tuna with scallion, soy sauce and sesame oil. Place the tuna mixture in the cucumber cup.
  6. For shrimp (amaebi), I place a couple pieces from outer edges to center in the cucumber cup, so it looks like a flower.
  7. Slice the sashimi-grade fish perpendicular to the muscle (the white line you see in the fish) and place a few slices in the cucumber cup.
  8. Garnish with lemon and Daikon radish sprouts. Serve immediately.
https://www.justonecookbook.com/cucumber-wrapped-sushi/

Комментариев нет:

Отправить комментарий