В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 18 декабря 2017 г.

Piri Piri Holiday Ham

Piri Piri Holiday Ham – Jazz up your holiday ham this season with some spices of piri piri sauce. 

Piri Piri Holiday Ham
Ingredients:
1 2-pound fully cooked ham, sliced
Piri Piri Sauce:
2 tablespoons olive oil
2 tablespoons red wine vinegar
1 red bell pepper, seeded and finely chopped
1/2 onion, finely chopped
4 fresh red chiles, seeded and finely chopped
3 garlic cloves, minced
1 tablespoon smoked paprika
1 tablespoon lemon juice
1/4 cup water
Salt, to taste
Method:
Preheat oven to 350F. Wrap the ham with aluminum foil and bake for 1 hour.
All all the ingredients in the piri piri sauce in a blender until fine. Transfer to a bowl. Let stand at room temperature.
Remove the ham from the oven and spoon the Piri Piri Sauce over the ham. Serve immediately.
http://rasamalaysia.com/piri-piri-holiday-ham/

Комментариев нет:

Отправить комментарий