В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 4 декабря 2017 г.

Zenzai – Oshiruko (Sweet Red Bean Soup)

Zenzai is a traditional Japanese dessert.  It’s a thick sweet soup consists of boiled azuki beans and often served with mochi (rice cake) or shiratama dango .  Oshiruko  or Shiruko is another name used in east of Japan where azuki beans are boiled and then crushed into paste and it has a more watery consistency than zenzai.
Zenzai (Red Bean Soup)
Ingredients
Instructions
  1. Gather all the ingredients.
  2. In a saucepan, heat anko and water and bring it to a boil. Add pinch of salt and mix well. Turn off the heat.
  3. Cut mochi in half/quarter (if you like) and place mochi in a toaster oven and toast (or bake at 400F) until puffed up and golden brown, about 10 minutes.
  4. When the mochi is nice and toasty take it out and put it in the Zenzai. Enjoy immediately but be careful and don't burn yourself.
https://www.justonecookbook.com/zenzai-red-bean-soup/

Комментариев нет:

Отправить комментарий