В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 28 января 2019 г.

Chinese Homestyle Stir-Fried Eggplant and Green Beans

Stir-fried eggplant and green beans, as the name suggest, is a stir fry of the two vegetables on a savory, spicy sauce made with soy sauce and chilis. It is a common Chinese homestyle dish, like blanched Asian greens. It’s a very simple dish, hence it can be prepared on a daily basis to accompany other Chinese dishes. All you need is to quickly stir fry two of its main ingredients then season accordingly.

Chinese Homestyle Stir-Fried Eggplant and Green Beans [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  • 8.8 ounces green beans, sliced into 2-inch sections
  • 2 Asian eggplants or 1 Italian Eggplant, sliced into 2-inch strips
  • 1 tablespoon ginger, julienned
  • 6 cloves garlic, minced
  • 3 dried chilis, sliced
  • 2 tablespoons light soy sauce or tamari
  • 1 tablespoon vegetarian oyster sauce (see notes)
  • Ground white pepper, to taste
  • Salt, to taste
  • Oil

Preparation

  1. In a wok add 1/2 cup of oil, heat to its smoking point, add the green beans and cook until it is cooked and blisters appear. Remove from wok, place in a colander to drain excess oil.
  2. Drain wok leaving 2 tablespoons of oil. Also in high heat, add the eggplants and stir fry until edges are light brown. Remove from wok, then set aside.
  3. Add one tablespoon of oil into the wok, sauté garlic, ginger and chillies until fragrant. Add the eggplants and green beans then the light soy sauce, vegetarian oyster sauce, salt, and white pepper. Continue to cook for 2 more minutes, then serve.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/chinese-homestyle-stir-fried-eggplant-and-green-beans/

Комментариев нет:

Отправить комментарий