В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 31 января 2019 г.

Garlic Miso and Onion Soup

An easy Asian-inspired soup with tofu to fill you up. plain tofu can sometimes be kind of bland (sorry, tofu, but it’s true). In this recipe, however, the neutral taste of tofu plays well against the miso and garlic. Hooray for an old vegan staple!

Garlic Miso and Onion Soup [Vegan]

Ingredients

  • 5 cups water
  • 1⁄2 cup sliced shiitake mushrooms
  • 3 scallions, chopped
  • 1⁄2 medium yellow onion, peeled and chopped
  • 4 cloves garlic, peeled and minced
  • 3⁄4 teaspoon garlic powder
  • 2 tablespoons soy sauce
  • 1 teaspoon sesame oil
  • 1 (1-pound) block silken tofu, diced
  • 1⁄3 cup miso

Preparation

  1. Combine all ingredients except miso in a large stockpot over medium-high heat, and bring to a simmer (liquid should be moving, but no bubbles should be forming). Cook for 12 minutes.
  2. Add miso. Simmer, stirring, for 5 minutes until miso is dissolved all the way through. And you’re finished!
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/garlic-miso-and-onion-soup-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий