В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 11 января 2019 г.

Spicy Chorizo

Yes, it sounds a bit like we’re showing off, but in all seriousness, this chorizo is award winning. And you wouldn’t want to miss out on an award-winning vegan chorizo, would you?

Spicy Chorizo [Vegan]

Ingredients

  • 2 1/2 cups vital wheat gluten
  • 2 tablespoons nutritional yeast
  • 1 tablespoon cornstarch
  • 1 tablespoon hot smoked paprika
  • 2 1/2 teaspoons fennel seeds
  • 2 teaspoons garlic powder
  • 3 tablespoons cooked basmati rice
  • 3 tablespoons soy sauce
  • 2 tablespoons olive oil, plus 2 tablespoons for grilling
  • 1 tablespoon tomato paste

Preparation

  1. Mix the dry ingredients, then separately mix the wet ingredients with 2 cups water. Next, mix them together, first stirring with a wooden spoon and then kneading well by hand.
  2. Cut the dough into eight portions. Shape each piece by hand into a sausage and roll each one tightly in an 8x8-inch sheet of plastic wrap. Knot the ends.
  3. Put the sausages in a steamer and steam for 30 minutes. Let cool completely. Remove the plastic wrap.
  4. Brush the sausages with olive oil and grill them over direct heat for 4 to 5 minutes each side.

Notes

Spanish Padrónpeppers make quite a good accompaniment for our chorizo. Brush the peppers with a little olive oil and roast them in a cast-iron frying pan or on a griddle. Serve them with coarse sea salt.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/spicy-chorizo-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий