В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 21 января 2019 г.

Creamy Roasted Mushroom and Brie Soup

Roasted Mushroom and Brie Soup
A cream of mushroom soup with brie to make it extra creamy and good!

Creamy Roasted Mushroom and Brie Soup

Roasted Mushroom and Brie Soup
ingredients
  • 1 tablespoon oil
  • 1 1/2 pounds mushrooms, quartered
  • 2 tablespoons butter
  • 1 onion, diced
  • 2 cloves garlic, chopped
  • 1 teaspoon thyme, chopped
  • 2 tablespoons flour (rice flour for gluten free)
  • 1/2 cup white wine (or broth)
  • 4 cups vegetable broth or chicken broth
  • 4 ounces brie, cut into 1 inch pieces
  • 1/2 cup milk or heavy cream
  • salt and pepper to taste
directions
  1. Toss the mushrooms in the oil, place on a baking sheet in a single layer and roast in a preheated 400F/200C oven until they start to caramelize, about 20-30 minutes, mixing them up once in the middle.
  2. Meanwhile, melt the butter in a pan over medium heat, add the onions and cook until tender, about 5-7 minutes.
  3. Add the garlic and thyme and cook until fragrant, about a minute.
  4. Add the flour and cook for 2 minutes.
  5. Add the wine and deglaze the pan.
  6. Add the broth and mushrooms, bring to a boil, reduce the heat and simmer for 10 minutes.
  7. Add the milk and brie, let the brie melt, fish out the rinds and season with salt and pepper to taste before pureeing to the desired consistency and enjoy!
https://www.closetcooking.com/creamy-roasted-mushroom-and-brie-soup/

Комментариев нет:

Отправить комментарий