В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 28 августа 2019 г.

Chickpea Salad Stuffed Avocados

This chickpea salad uses the flavors of a classic potato salad (like dill, celery, and onions) but instead of mayo, the recipe employs the texture deliciousness of avocados to give the dish a creamy texture. The only way to improve on an already stellar chickpea salad would be to make the bowl and avocado – and so here we are!

Chickpea Salad Stuffed Avocados [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  • 1 can chickpeas
  • 1 stalk celery, chopped
  • 1/2 red onion, diced
  • 2 avocados
  • 1/2 lemon, juiced
  • 2 teaspoons garlic powder
  • 1/2 tablespoon fresh dill
  • Salt and pepper to taste

Preparation

  1. Halve and pit the avocados. Remove the flesh from each, leaving a bit of flesh around the sides of the avocado to keep the structure.
  2. Roughly mash together the chickpeas and avocado using the back of a fork. You can also pulse ingredients together in a food processor. Leave some chickpeas whole for the chunky texture.
  3. Add in the remaining ingredients, tasting, and seasoning as you go.
  4. Stuff each avocado skin with chickpea salad.
  5. Top this with extra dill and salt and pepper.
    https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/chickpea-salad-stuffed-avocados/

    Комментариев нет:

    Отправить комментарий