В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 31 августа 2019 г.

Besan Ladoo Vegan Recipe

Sweet chickpea flour balls with cardamom and nutmeg
Gluten, grain, dairy, soy, nut, corn free recipe can be nutfree
Cook time: 30 minutes . Makes 7-8 small balls, easily doubled.
Besan Ladoo Vegan Recipe

Ingredients:

1/4 cup chickpea flour
1 Tablespoon shredded coconut(dried small flakes , optional)
1 Tablespoon pure food grade softened cocoa butter( or 1-2 Tablespoons oil)
2.5 Tablespoons sugar(I used ground raw sugar)
1/8 teaspoon cardamom powder
generous pinch of nutmeg powder
pinch of salt
1 Tablespoon coconut milk( or non dairy milk)
Method:
Add chickpea flour to a pan and Dry roast for 5 minutes on low heat. stir once or twice.
Add coconut flakes and cocoa butter, Mix well and roast for 15 minutes.
Press down and mix well every 3-4 minutes.
If making a large batch add enough cocoa butter or oil, so the mixture does not appear dry.
Add sugar, salt and spices and mix well. Roast on another 3 minutes.
Sprinkle coconut milk on the mixture and mix.
If the mixture doesnt comes together add a few drops more.
(You can add enough to make one big lump to make it easier to shape)
Take off heat. Let cool for a minute or so until warm to handle.

Make balls of the mixture. Press crushed cashew or pistachios or raisins on top.
https://www.veganricha.com/2012/09/besan-laddoo-sweet-chickpea-flour-balls.html

Комментариев нет:

Отправить комментарий