В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 4 сентября 2019 г.

Savory Herb-Baked Tempeh and Quinoa

Savory Herb-Baked Tempeh and Quinoa
This filling main entrée is full of savory flavor! Pulling together hearty tempeh with all the tangy notes of apple cider vinegar and sage, this is one dish that is perfect for a nice dinner with friends and family.

Savory Herb-Baked Tempeh and Quinoa [Vegan]

Ingredients

  • 1 block tempeh
  • 1 tablespoon grapeseed oil
  • 1 tablespoon apple cider vinegar
  • 1 teaspoon maple syrup
  • 1 teaspoon soy sauce or liquid aminos
  • A few springs of sage and thyme
  • 1 cup quinoa
  • 2 teaspoons fresh thyme leaves

Preparation

  1. Place tempeh in a loaf pan or baking dish.
  2. Whisk together oil, vinegar, maple syrup, and soy sauce in a small bowl and drizzle over tempeh. Top with a few sprigs of fresh thyme and sage and marinate in fridge for at least 30 minutes.
  3. Preheat oven to 400ºF and bake tempeh for 12-15 minutes, or until is golden brown.
  4. While tempeh is baking, add 1 cup quinoa to 2 cups water in a saucepan, bring to a boil, and then simmer until quinoa is tender and water absorbed, about 15 minutes. Stir in thyme leaves and remove from heat.
  5. Remove tempeh from oven and allow to cool slightly before slicing into pieces. Add quinoa to serving dish and top with tempeh slices.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/savory-herb-baked-tempeh-and-quinoa/

Комментариев нет:

Отправить комментарий