В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 7 апреля 2021 г.

Lemon Blueberry Oatcakes


This recipe uses a hidden banana, which is completely masked by wonderful,

intense, tangy lemon juice and extract (or zest).

Lemon Blueberry Oatcakes [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  • 1/4 cup plant-based milk of choice
  • Juice of one lemon (2-3 tablespoons)
  • 2/3 cup gluten-free rolled or quick oats
  • 1/2 a ripe banana
  • 1 teaspoon lemon extract of lemon zest
  • Rounded 1/2 teaspoon baking powder
  • Pinch of salt
  • 1/2 cup fresh blueberries

Preparation

  1. Put all pancake ingredients except blueberries in a blender or food processor and blend until smooth. Add extra liquid if necessary (just a tsp or so at a time). It should have the consistency of paint.
  2. Heat a griddle pan over medium low heat.
  3. When griddle pan is ready, spray with nonstick cooking spray (it only needs a little bit!), and use a large spoon or measuring cup to pour pancakes onto the griddle. I make my oatcakes on a one-egg frying pan, so it makes perfect, fluffy little circles.
  4. Drop some blueberries into your pancakes right away and push them down gently.
  5. When bubbles have formed at the top of the pancake, flip over and cook for another minute. Repeat until all the batter has been used!
  6. Serve with syrup, fresh fruit, lemon curd, lemony banana butter, pecans or other nuts, coconut, nondairy yogurt, and/or coconut whipped cream!

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/lemon-blueberry-oatcakes/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий