В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 10 апреля 2021 г.

Roasted Balsamic Carrot Hummus


As soon as you dipped your first pita chip into this unique hummus, you'll be in love.

It’s the perfect balance of those savory, rustic hummus flavors mixed with the slightly sweet, caramelized balsamic carrots. Serve with homemade pita chips, tortilla chips, or fresh vegetables.

Roasted Balsamic Carrot Hummus [Vegan]

Ingredients

For the Hummus:

  • 1 cup baby carrots or regular carrots, sliced into 2-inch pieces
  • 1 teaspoon extra virgin olive oil, for roasting
  • 1 teaspoon balsamic vinegar, for roasting
  • 1 15-ounce can of chickpeas, drained and rinsed
  • 1 heaping tablespoon tahini
  • 2 tablespoons extra virgin olive oil
  • 1 tablespoon balsamic vinegar
  • 1/2 teaspoon salt, or more to taste
  • 1/3 cup ice cold water

For the Optional Garnish:

  • Pine nuts
  • Fresh parsley
  • Olive oil

Preparation

  1. Preheat the oven to 400°F. Toss carrots in olive oil and balsamic vinegar. Roast for 30-35 minutes, or until tender.
  2.  Once carrots are done roasting, place all the hummus ingredients into a high-speed blender or food processor, except for the water. Blend until ingredients are combined and starting to break down. Slowly add in the cold water as you continue to blend until smooth.
  3. Serve with homemade pita chips, vegetables, or tortilla chips.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/roasted-balsamic-carrot-hummus/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий