В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 26 мая 2016 г.

Asparagus Noodle Carbonara

Asparagus Noodle Carbonara
 Once you have the asparagus noodles sliced this recipe takes very little time to make
where you just need to cook the asparagus tips and the pancetta, add the asparagus noodles and quickly cook before adding the sauce and mixing everything together.
Creamy Brie Asparagus Noodle and Pancetta Carbonara
Asparagus Noodle Carbonara
Creamy Brie Asparagus Noodle and Pancetta Carbonara
Creamy Brie Asparagus Noodle and Pancetta Carbonara
Asparagus "noodles" in a creamy egg and parmesan sauce with pancetta and plenty of fresh cracked black pepper; A lighter summery take on carbonara pasta with asparagus noodles!

ingredients
  • 2 pounds asparagus, sliced with vegetable peeler with tips reserved
  • 4 ounces pancetta (or bacon), diced
  • 1 clove garlic, chopped
  • 2 eggs
  • 1/2 cup (2 ounces) parmigiano reggiano (parmesan), grated
  • plenty of fresh cracked black pepper
  • salt to taste
  • 1 tablespoon parsley, chopped
directions
  1. Steam the asparagus tips and set aside, reserving some of the cooking water.
  2. Meanwhile, cook the pancetta in a pan over medium heat, pour off all but a tablespoon of the grease from the pan, add the garlic, cook for 30 second.
  3. Add the garlic and asparagus noodles and cook until the asparagus noodles are tender, about a minute. (Note: The cook time will vary depending on the thickness of the asparagus noodles.)
  4. Remove from heat, mix in the mixture of the eggs, parmesan, pepper, salt and parsley and enough of the reserved cooking water to make a creamy sauce into the asparagus noodles and tips.
http://www.closetcooking.com/2016/05/asparagus-noodle-carbonara.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20160525

Комментариев нет:

Отправить комментарий