В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 27 мая 2016 г.

Salmon Ikura Don

Salmon & Ikura Don | Easy Japanese Recipes at JustOneCookbook.com
This particular recipe uses raw fish but served casually Donburi (rice bowl) style, which
represents home cooking.
Salmon & Ikura Don II
Salmon & Ikura Don III
Author: 
Serves: 2
Ingredients
Instructions
  1. Serve rice in a donburi (or large) bowl and let it cool down a bit so that hot rice will not cook the sashimi.
  2. With a very sharp knife, slice salmon sashimi (oh, my hand is not that big, that’s my husband’s!).
  3. Place slices of salmon down like flower petals until you cover the rice.
  4. Put shiso leaf and ikura on top.
  5. Garnish with kizami nori (shredded nori). In a small soy sauce dish, add soy sauce and put wasabi on the side. Mix it up before you eat and pour on top.
Notes
Recipe by Namiko Chen of Just One Cookbook.
http://www.justonecookbook.com/salmon-ikura-don/

Комментариев нет:

Отправить комментарий